Wat is een webdesigner?

Tegenwoordig is het dé belangrijkste vorm van het werven van nieuwe klanten; een goed geoptimaliseerde website. Deze website wordt ontworpen door een webdesigner, een webdesigner heeft alle know-how in huis om een website te ontwerpen die aansluit bij de huisstijl van de desbetreffende organisatie. Ook is het belangrijk dat een website overzichtelijk is en dat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Naast de webdesigner is er ook nog een andere expert die verantwoordelijk is voor de werking van de website, want een website moet ook goed werken op de talloze apparaten (denk aan smartphones en tablets) van onze steeds groeiende digitale wereld. Dit is de taak van de webdeveloper (programmeur). Uiteraard werkt ons bureau met de beste programmeurs die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.

 

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Nederland kent veel “amateur webdesigners” die het leuk vinden om bezig te zijn met “website-maker” software en graag stoeien met kant-en-klare websites, vooral jongeren. Maar die eigenlijk helemaal geen meerwaarde bieden aan de online reputatie uw organisatie. Van onze professionele webdesigner mag u in ieder geval het volgende verwachten:

  • Dat uw website helemaal wordt afgestemd op de doelgroep van uw organisatie.
  • Websites op maat worden gemaakt, passend bij uw huisstijl.
  • De website zit technisch en inhoudelijk goed in elkaar.
  • We maken uitsluitend unieke en overzichtelijke designs.
  • We gaan verder dan collega bureaus door mee te denken in uw specifieke branche.
  • Duidelijke “call to action”. Bezoekers moeten makkelijk contact met u kunnen opnemen of hun gegevens achterlaten.
  • De website wordt gebouwd volgens de richtlijnen van Google.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Johan Meulenkamp.