Adres:

Noorderdiep 364
9521BM Nieuw-Buinen

Telefoon:

0599 700 230

E-mail:

info@meulenkamp-reclame.nl

Over

Meulenkamp internet- en reclamebureau, gevestigd in Nieuw-Buinen (Drenthe) is opgericht in 2007 door Johan Meulenkamp en richt zich voornamelijk op internetdiensten zoals het bedenken, bouwen en optimaliseren van websites en e-commerce. Daarnaast verzorgd het bureau tevens de visuele identiteit van diverse opdrachtgevers.

Johan is een ondernemer die zich moeilijk in een "hokje" laat plaatsen, hij doet vooral wat hij leuk vindt. Het ontwerpen en bouwen van perfecte websites is één van zijn absolutie passies. Maar hij is ook serieus bezig met fotografie, grafisch ontwerp, zoekmachine optimalisatie en internetdiensten (zoals kwaliteitshosting). Naast persoonlijk contact vindt hij het leuk om ondernemers te helpen en enthousiast te maken met vernieuwende ideeën en strategieën.

 

In de afgelopen 10 jaar heeft het bureau veel expertise opgedaan en een netwerk opgebouwd met betrouwbare partners, die net zo gepassioneerd zijn in hun vak. Ook voor advies en het maken van een online marketingplan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meulenkamp Internet- en Reclamebureau werkt voor allerlei organisaties door heel Nederland, maar natuurlijk vooral in Drenthe en Groningen. Wilt u een keer vrijblijvend "sparren" over uw huidige internet en reclame aanpak? Of wilt u uw zaken nou eens echt goed op orde krijgen? Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak.