Over Meulenkamp internet en reclame

Wij bieden uitgebreide ondersteuning aan onze klanten bij het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van hun marketing- en communicatiestrategieën. Kort gezegd, streven wij ernaar om jouw bedrijf te helpen meer klanten te bereiken door middel van onze unieke aanpak. Meulenkamp internet en reclame is al actief sinds 2006 en beschikt over aanzienlijke ervaring in diverse sectoren.

Meulenkamp internet en reclame is opgericht door Johan Meulenkamp, wiens passie voor design en reclame ontstond toen hij in 1995 zijn eerste computer kreeg. Naast zijn creatieve talent hecht Johan ook veel waarde aan het helpen van mensen. In de beginjaren was het internet nog niet zo relevant voor de meeste mensen en werd het niet op grote schaal gebruikt zoals vandaag de dag. Voor veel bedrijven werd een website als overbodige luxe beschouwd. De opdrachtgevers die Johan destijds wist te overtuigen van de kracht van een website, hebben nu een voorsprong op hun concurrentie. Ze zijn nog steeds tevreden klanten van Meulenkamp internet en reclame!

Wij werken nauw samen met een selecte groep vaste programmeurs, reclamespecialisten en leveranciers. Per 1-4-2020 hebben we ons kantoor in Stadskanaal verruild voor een net zo modern thuiskantoor in Nieuw-Buinen, waar tevens onze werkplaats is gevestigd. Naast het bouwen van websites bieden we een breed scala aan maatwerkoplossingen, zoals gevelreclame, reclameborden inclusief op maat gemaakt laswerk, spandoeken, belettering van (bedrijfs)auto's en vrachtwagens, drukwerk, beursinrichting, en nog veel meer.

Bovendien hebben we geen 9-5 mentaliteit en hanteren we een no-nonsense beleid, wat ons kenmerkt

Enthousiast geworden?

Wilt u graag meer weten? U mag altijd contact met ons opnemen, zelfs buiten kantooruren. U kunt ons bereiken via e-mail, whatsapp of telefoon: