Over Meulenkamp internet en reclame

Meulenkamp internet en reclame is een onderneming van Johan Meulenkamp, en is ontstaan door zijn grote passie voor design en reclame die hij al heeft sinds hij zijn eerste computer kreeg in 1995.

Naast het creatieve vindt Johan het ook belangrijk om mensen verder te helpen. In het begin was het internet helemaal nog niet zo interessant voor de meeste mensen en werd het ook nog niet zo veel gebruikt als tegenwoordig het geval is, en was een "internetsite" overbodige luxe voor veel bedrijven. De opdrachtgevers die Johan toen wist te overtuigen van de kracht van een website lopen nu voor op hun concurrentie. En zijn nog steeds tevreden klanten bij Meulenkamp internet en reclame!

Het bedrijf wordt voornamelijk gedraaid door Johan en levenspartner Renate en werkt nauw samen met een aantal vaste programmeurs, reclamespecialisten en leveranciers. Wij hebben per 1-4-2020 ons kantoor in Stadskanaal ingeruild voor een net zo modern thuiskantoor in Nieuw-Buinen. Ook bevindt zich hier onze werkplaats. Want naast websites bouwen we nog veel meer, voorbeelden hiervan zijn vele maatwerk oplossingen zoals gevelreclame, reclameborden incl. maatwerk laswerk, spandoeken, (bedrijfs-) auto- en vrachtwagen- belettering, drukwerk, beursinrichting enz. Verder is het belangrijk om te weten dat wij geen 9-5 mentaliteit hebben, en een no-nonsense beleid hebben.

Johan Meulenkamp

Mobiel: 06-117 903 48

Adres (alleen op afspraak)
Noorderdiep 364
9521BM Nieuw-Buinen

E-Mail:
info@meulenkamp-reclame.nl